Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd. Indien de klant deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, ben ik helaas genoodzaakt 50% van de behandelingskosten in rekening te brengen. Indien de klant meer dan vijf minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, mag By Kelly Schoonheidssalon en Medisch Pedicure de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele afgesproken bedrag berekenen. Bij meer dan vijftien minuten later dan de afgesproken tijd in de salon aan komen kan By Kelly de afspraak annuleren en het gehele afgesproken bedrag in rekening brengen. Indien u korter als 24 uur van tevoren afzegt, wordt 100% van de behandeling in rekening gebracht.

Zorg ervoor dat telefonisch of via mail contact wordt opgenomen. Waardoor ik een bevestiging kan geven.

Indien de afspraak wordt vergeten ben ik helaas genoodzaakt de kosten van de behandeling volledig in rekening te brengen. De gereserveerde tijd had ik helaas ook voor iemand anders kunnen inplannen. Mijn tijd is kostbaar. Ik hoop daarom ook op uw begrip.

Ja, de salon is gelegen op de begane grond. Er is genoeg ruimte, en er zijn geen trappen. Ook heeft de salon brede deuren waardoor de salon rolstoel toegankelijk is. Zo kan iedereen de salon bezoeken.

Ja, ik verkoop ook cadeaubonnen. Deze zijn een jaar geldig. Prijswijzigingen zijn niet inbegrepen. De cadeaubon is niet inwisselbaar tegen contanten. Het zal mooi worden ingepakt, zodat u een mooi cadeau kunt geven. U kunt de cadeaubon ophalen in de salon, of het kan indien gewenst bij u thuisbezorgd worden.

Het kan zijn dat ik bezig ben met een behandeling. Omdat ik rust, aandacht, hygiëne en respect voor elke klant erg belangrijk vindt, wordt er tijdens de behandelingen geen telefoon aan genomen. U wordt op een later tijdstip terug gebeld. Of kunt het contactformulier invullen.

Ja, in sommige gevallen is er een mogelijkheid tot (deels) vergoeding door uw zorgverzekering. Bent u diabetisch, of heeft u Reumatoïde artritis ( Dit is een vorm van reuma waarbij ontstekingen zijn) .In sommige andere gevallen is er ook een mogelijkheid tot vergoeding.

Er geld wel een eigen bijdrage. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekering/ hoe we de behandeling moeten declareren. Dit kan zijn via de ketenzorg, Podotherapeut, of u stuurt uw factuur bij reuma zelf in naar de zorgverzekering. Dit is per cliënt verschillend.

Ja, By Kelly Schoonheidssalon en Medisch pedicure is aangesloten bij de branche organisatie voor erkende medisch pedicures Provoet. U kunt er dus vanuit gaan dat By Kelly een goedgekeurd diploma heeft, hygiënisch werkt en nascholing volgt voor het verbeteren en bijhouden van zowel theorie als praktijk werkzaamheden.

Ja, ik ben aangesloten bij Procert en sta in het kwaliteitsregister voor pedicures. Ook heeft By Kelly Schoonheidssalon en Medisch pedicure een AGB code voor praktijk en zorgverlenerscode. Dit wordt altijd vermeld op het factuur.

Nee, ik heb helaas geen pin. U kunt wel per tikkie of contant betalen. Maar mijn voorkeur gaat uit naar een tikkie. Tikkie is een betaalverzoek wat ik stuur via WhatsApp. U kunt dan direct (kosteloos) betalen met uw smartphone.

U kunt gratis en voldoende parkeren in de straat. Komt u met de fiets, of scooter dan kunt u deze parkeren bij de ingang van de praktijk. Komt u met een rolstoel of rollator? Deze mag u natuurlijk mee naar binnen nemen.

Ja, indien gewenst kan dit, geef dit alleen even aan voor de behandeling. Dan kan hier rekening mee worden gehouden. U ontvangt de factuur per e-mail of indien gewenst uitgeprint.

TOP